Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου, 2026

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαλκιδική: Ανθρώπινα μέλη σε παραλία «χτυπούν» νέο συναγερμό στις αρχές

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Χαλκιδικής, μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων μελών χθες το απόγευμα στην Κασσάνδρα.
Σήμερα (27/2) το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17.00, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από διερχόμενο πολίτη ότι εντόπισε οστό σε παραλία στην περιοχή του Πολυχρόνου Κασσάνδρας.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ιατροδικαστής, δεν διαπίστωσε κάτι περαιτέρω, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς είναι, αν είναι ανθρώπινο ή όχι.
Εξάλλου, χθες Πέμπτη βρέθηκε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής ένα άλλο μακάβριο εύρημα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ3 και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Κώστα Καντούρη, εργάτες που πραγματοποιούσαν καθαρισμό βρήκαν ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν τυλιγμένα σε σακούλες μέσα σε βαλίτσα. Όπως μετέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας του Πευκοχωρίου, ο οποίος είδε τις σακούλες, του κίνησαν την υποψία και με ένα ξύλο τις επεξεργάστηκε για να διαπιστώσει τελικά ότι ήταν ανθρώπινα μέλη.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More