Θεσσαλονίκη: Άρχισαν οι προσφορές λίγο πριν τις εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα

Μπορεί ο εμπορικός κόσμος να κάνει ακόμη το ταμείο της εορταστικής περιόδου ταυτόχρονα όμως προετοιμάζεται και για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων στις 12 Ιανουαρίου, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου.
Στην οδό Τσιμισκή, κεντρική οδός της Θεσσαλονίκης, ήδη σήμερα αρκετός κόσμος έκανε τη βόλτα του στα καταστήματα, για επιστροφές ή και αλλαγές των χριστουγεννιάτικων δώρων, αλλά και νέες αγορές, κυρίως μέσω των προσφορών που έχουν ξεκινήσει ήδη σε ορισμένα καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις τις οποίες περιμένει ο περισσότερος κόσμος.
Όπως δηλώνουν οι καταναλωτές, βρίσκονται στο «κυνήγι» των προσφορών και των εκπτώσεων, κυρίως για να αγοράσουν είδη που χρειάζονται, ένδυσης και υπόδησης.
Οι έμποροι ελπίζουν σε μια τόνωση της αγοραστικής κίνησης, κυρίως μέσω των προσφορών, αλλά και των εκπτώσεων από την ερχόμενη εβδομάδα. Και αυτό διότι, όπως δήλωσαν, υπήρχε μεν κίνηση την περίοδο των εορτών, ωστόσο σημειώθηκε μια μείωση μεταξύ 10 και 30% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Ρεπορτάζ: Φαίδων Τομόσογλου
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More