Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιορτινή ατμόσφαιρα στην 14η Παραμυθούπολη Γιαννιτσών

screenshot-11

Στα Γιαννιτσά έχει στηθεί εδώ και μέρες η 14η Παραμυθούπολη στον πεζόδρομο (Πολύκεντρο – Πλατεία ΕΠΟΝ). Μια εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή. Φέτος θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2026 (10:00 με 22:00).

Ο Αθανάσιος Αδαμάκης, αντιδήμαρχος μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά στο πλαίσιο της Παραμυθούπολης.

«Τα παιδιά συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες, επίσης παίζοντας μαθαίνουν για διάφορα πράγματα, γράφουν το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη. Έχει τοποθετηθεί παγοδρόμιο, πολλά παιχνίδια. Η έναρξη της Παραμυθούπολης έγινε με ένα μιούζικαλ. Επίσης στο πλαίσιο αυτών των γιορτών, σύλλογοι κάνουν εκδηλώσεις και πλαισιώνουν είτε με χορευτές και διάφορες άλλες εκδηλώσεις».

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More