«Βροχή τα βέλη» του Μηνά Βιντιάδη- Ένα έργο χωρίς όρια για την αξία της αγάπης

Ένας άντρας γιορτάζει τα πεντηκοστά του γενέθλια και ενώ περιμένει τους καλεσμένους του, κάνει μια πρόβα για το τι θα τους πει. Για τα παιδικά του χρόνια, το επάγγελμα του, τον γάμο του, τις γυναίκες της ζωής του, τους φόβους και τις αγωνίες του, τα λάθη, τις αλήθειες και τα ψέματα του. Το έργο «Βροχή τα βέλη» του Μηνά Βιντιάδη παρουσιάζεται στο θέατρο Artbox Fargani, στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου.
Ο ήρωας μιλάει με ενθουσιασμό για την «αξία της «αγάπης χωρίς όρια», το πάθος του για μια νέα ζωή γεμάτη συμπόνια και τρυφερότητα για τους άλλους ανθρώπους, την αξία της φιλίας, την ελπίδα του να «ξαναγεννηθεί» ως καινούργιος άνθρωπος.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην εκπομπή «Μέρα με χρώμα» της ΕΡΤ3 για την παράσταση, που όπως λέει αγαπήθηκε πολύ και ο κόσμος ταυτίστηκε αρκετά.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More