Συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για την επίθεση με πέτρες σε τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν Σέρβοι τουρίστες (εικόνες)
Με πέτρες επιτέθηκαν, σε τουριστικό λεωφορείο, που επέβαιναν Σέρβοι υπήκοοι, τέσσερις νεαροί που πιθανολογείται σύμφωνα με την αστυνομία πως ήταν ανήλικοι.
Το γεγονός συνέβη στην παλαιά έξοδο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Βέροιας στις 9.30 το βράδυ.
Από την επίθεση έσπασαν τζάμια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τα γυαλιά ελαφρώς στα χείλη ο δεύτερος Σέρβος οδηγός του λεωφορείου, ενώ άλλοι δύο επιβαίνοντες δήλωσαν τον ελαφρύ τραυματισμό τους χωρίς όμως να επιθυμούν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.
Για το περιστατικό προσήχθησαν στην ΕΛ.ΑΣ. δύο νεαροί αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους.
Το τουριστικό λεωφορείο συνέχισε τον προορισμό του, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.
Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό:



Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More