Το «Φεστιβάλ Θάλασσας 2025» επέστρεψε δυναμικά και φέτος στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
Το Φεστιβάλ Θάλασσας 2025 επέστρεψε δυναμικά και φέτος στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών με δεκάδες καταξιωμένους καλλιτέχνες να πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις.
Το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες με κορυφαίους καλλιτέχνες, θεατρικές παραγωγές υψηλών προδιαγραφών, καθώς και διεθνείς παραγωγές χορού, παιδικές παραστάσεις και sold out επιτυχίες.
Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας και διαθέτει πλούσιο πρόγραμμα μέχρι και τα τέλη Αυγούστου.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς οι άνθρωποι του δήμου είναι πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου μέχρι στιγμής.
«Φτάσαμε μέχρι και 3.000 κόσμου να παρακολουθεί τις θεατρικές παραστάσεις ή τα μουσικά σύνολα, που φιλοξενούνται στο φεστιβάλ. Επίσης, και η προπώληση για τις επόμενες εκδηλώσεις πηγαίνει πάρα πολύ καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μ. Καρράς, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό θεσμό για την πόλη καθώς το Φεστιβάλ Θάλασσας έχει πλέον καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More