Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσίαση της “Χάρτας Εθελοντισμού” από τον δήμο Άργους – Μυκηνών

xarta-ethelontismos-argos

Εκδήλωση με επίκεντρο τον εθελοντισμό διοργανώνει την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025, στις 7 το απόγευμα, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, με την υποστήριξη του EUROPE DIRECT Πελοποννήσου και του Δικτύου Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στο Άργος, και στόχο έχει την ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού και την ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών σε εθελοντικές δράσεις.

Κεντρικό σημείο της βραδιάς αποτελεί η παρουσίαση της «Χάρτας Εθελοντισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών», που αποτυπώνει τις αρχές, τους στόχους και τα μέσα ενίσχυσης του εθελοντικού κινήματος στην περιοχή. Τη Χάρτα θα παρουσιάσει η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Αναστασία Αργυροπούλου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Στέλιος Γραφάκος, πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», που εδώ και χρόνια στηρίζει την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ενώ ιδιαίτερο συμβολισμό δίνει η παρουσία του διεθνούς ποδοσφαιριστή Τάσου Δουβίκα, που κατάγεται από την Αργολίδα.

Η εκδήλωση θα κλείσει με ανοιχτή συζήτηση και ερωτήσεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More