Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής στο ΕΡΤNews: Κανένα πρόβλημα στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από τον σεισμό στο Άγιο Όρος
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσσιος μίλησε στο ΕΡΤNews για τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει αναφορά για κάποιο πρόβλημα στον νομό.
«Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλο τον νομό και στις κτιριακές εγκαταστάσεις των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δεν έχουμε κάποια αναφορά από συναδέλφους. Η ανησυχία είναι πολύ μικρότερη γιατί ο κόσμος ήταν στη θάλασσα, στο πρώτο δυναμικό τριήμερο της Χαλκιδικής. Θεωρώ ότι αν δεν έχουμε κάτι περισσότερο, ο σεισμός πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε τόσο έντονα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρ. Τάσσιος.
Διαβάστε επίσης:
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More