Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Oυκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε Ντονέτσκ και Χάρκοβο

Russia Ukraine War

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Ο Βαντίμ Φιλάσκιν, περιφερειάρχης του Ντονέτσκ, αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram πως ένας άνθρωπος βρήκε τον θάνατο και δύο τραυματίστηκαν στο Κραματόρσκ – πόλη στρατηγικής σημασίας που βρίσκεται στο στόχαστρο των ρωσικών δυνάμεων. Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός βομβαρδισμού που προηγήθηκε στην πόλη Ιλίνιβκα.

Στην περιφέρεια του Χαρκόβου, βορειότερα, εισαγγελείς ανέφεραν πως δύο γυναίκες σκοτώθηκαν σε χωριό νότια της πόλης Κουπιάνσκ, η οποία σφυροκοπείται εδώ και μήνες. Ο δήμαρχος του Κουπιάνσκ είχε πει τον προηγούμενο μήνα πως το 90% της πόλης έχει καταστραφεί.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More