Καρπενήσι: Ολοκληρώνεται με επιτυχία το παγκόσμιο πρωτάθλημα Βέλγικων ποιμενικών
Στο Καρπενήσι πραγματοποιήθηκε από την περασμένη Τρίτη μέχρι και σήμερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βέλγικων Ποιμενικών.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, ο κ. Χρήστος Κακαβάς, μίλησε για τη διοργάνωση που διεξήχθη για δεύτερη φορά στην πόλη.
«Μια εξαιρετικής ποιότητας διοργάνωση διαδραματίστηκε το τελευταίο πενθήμερο στο Καρπενήσι, σήμερα είναι η τελετή λήξης. Έχουμε περίπου στις 33 χώρες που συμμετέχουν από όλο τον κόσμο και 375 περίπου διαγωνιζόμενους.
Οι συμμετέχοντες και γενικά οι επισκέπτες είναι κοντά στις 2.000 για το πενθήμερο αυτό, οπότε καταλαβαίνετε τα οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα διαδραματίστηκε για δεύτερη φορά στην πόλη μας μετά το 2022 και το feedback που παίρνουμε είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την παγκόσμια και από την Ελληνική Ομοσπονδία και φεύγουν όλοι με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Αυτοί που θα φύγουν θεωρούμε ότι θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές στη χώρα τους, του τόπου μας και ελπίζουμε να το ξαναπάρουμε τα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ όσους συνέβαλαν στο να γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην πόλη του Καρπενησίου για δεύτερη φορά. Την Ελληνική και παγκόσμια Ομοσπονδία, τους ντόπιους εθελοντές της πόλης μας, καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου, καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τον αγώνα που κάναμε το τελευταίο δίμηνο, προκειμένου να δώσουμε όσο καλύτερη εικόνα μπορούμε στους επισκέπτες μας».
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Κώστας Μπούργος μίλησε για τους αγώνες που λαμβάνουν χώρα και που σήμερα ολοκληρώνονται.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More