Τρίτη, 6 Μαΐου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων – Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται

ÄÅÌÅÍÁ ÐËÏÉÁ ÓÔÏ ËÉÌÁÍÉ ÔÏÕ ÐÅÉÑÁÉÁ ÅÎÁÉÔÉÁÓ ÔÙÍ ÈÕÅËËÙÄÙÍ ÁÍÅÌÙÍ ÓÔÁ ÐÅËÁÃÇ(EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

Δυσμενείς παραμένουν οι καιρικές συνθήκες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, καθώς, σύμφωνα με την ΕΜΥ, πνέουν άνεμοι βόρειοι 8 μποφόρ και κατά τόπους στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά μέχρι το μεσημέρι τα 9 μποφόρ. Η κατάσταση αυτή επηρεάζει ορισμένα δρομολόγια στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα – ελληνική ακτοφυλακή, από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των καταμαράν για Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο κατ’ έγκριση του πλοιάρχου.

Δεν πραγματοποιούνται επίσης τα δρομολόγια των πλοίων από τη Ραφήνα για τις Κυκλάδες.

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More