Εθνική Πινακοθήκη: Απομακρύνθηκαν από το δάπεδο τα έργα του Χρ. Κατσαδιώτη, με τη σύμφωνη γνώμη του
![[376400] ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΕΡΓΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)](https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/ethniki-pinakothiki-scaled-e1742048965303.jpg)
Τα έργα τέχνης του Χριστόφορου Κατσαδιώτη τα οποία παρουσιάζονταν στην έκθεση «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου» απομακρύνθηκαν από το δάπεδο με τη σύμφωνη γνώμη του καλλιτέχνη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απομάκρυνση των έργων έγινε «με γνώμονα την ασφάλεια της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου, των έργων τέχνης, των εργαζομένων και των επισκεπτών, καθώς και την αποκατάσταση της εύρυθμης θεσμικής λειτουργίας».
Δείτε την ανακοίνωση της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου εδώ.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More