Δευτέρα, 14 Ιουλίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτιά τώρα σε επαγγελματικό χώρο στη Μύκονο – Ήχησε το 112, «επικίνδυνοι καπνοί, παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους»

fotia-pyrosvestikh-nyxta-1-768x433

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (11/7) σε επαγγελματικό χώρο στη Μύκονο και μάλιστα λόγω των πυκνών καπνών ήχησε το 112.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε πλυντήριο ρούχων που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Μυκόνου – Άνω Μεράς. Μάλιστα επειδή καίγονται απορρυπαντικά ήχησε το 112, καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω των επικίνδυνων καπνών.

«Πυρκαγιά σε επαγγελματικό χώρο στην πόλη της Μυκόνου. Επικίνδυνοι καπνοί. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες, παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

Στο σημείο επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπαντές

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More