Το μυστικό της παρασκευής ψωμιού από γενιά σε γενιά
Η διαδικασία παρασκευής ψωμιού είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική, με τους αρτοποιούς να ζητούν στήριξη εξαιτίας της αύξησης του ενεργειακού κόστους.
Η κάμερα της ΕΡΤ μπήκε σε έναν φούρνο στην Κομοτηνή και μίλησε με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.
Με αγάπη, μεράκι αλλά και πολύ κόπο ψήνονται τα ψωμιά και μοσχοβολάει ο τόπος. Οι περισσότεροι φούρνοι αποτελούν οικογενειακή υπόθεση από γενιά σε γενιά, μαθαίνοντας την τέχνη, με την αγωνία της επιτυχίας να είναι η ίδια κάθε φορά.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More