Τουρισμός και γεύσεις ενώνονται στην 40η Philoxenia– Η ψηφιακή μετάβαση του τουρισμού στο επίκεντρο

Ρυζόγαλο με κανέλα. Ένα παραδοσιακό γλυκό που διεκδικεί θέση στη γαστρονομική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης. Στην 40η Philoxenia η ΕΡΤ3 συνάντησε τον σεφ που ανέδειξε το αγαπημένο γλύκισμα σε σύμβολο γεύσης και μνήμης για τους επισκέπτες.
Όπως φαίνεται στα πλάνα της ΕΡΤ, ο σεφ γνωστού γαλακτοπωλείου της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει ένα από τα χαρακτηριστικά γλυκά της Θεσσαλονίκης, το ρυζόγαλο. Άλλος σεφ, γνωστού ζαχαροπλαστείου, παρουσιάζει τα μυστικά του τσουρεκιού που όλοι ζητούν ως δώρο αναχωρώντας από τη Θεσσαλονίκη.
Η 40η Philoxenia παρουσιάζει όλες τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των τόπων της Ελλάδας, τα μέσα και τα αξιοθέατα και τις μοναδικές γεύσεις κάθε περιοχής.
Τα γλυκά δίνουν το έντονο άρωμα και σκιαγραφούν το χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης, έναν από τους πιο γευστικούς προορισμούς της Μεσογείου.
Η ψηφιακή μετάβαση του τουρισμού

Η ψηφιακή μετάβαση του τουρισμού κυριάρχησε κατά τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης της σημαντικότερης έκθεσης τουρισμού στη χώρα.
Στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από 550 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ είναι προγραμματισμένα περισσότερα από 4.350 επιχειρηματικά ραντεβού που εκτιμάται ότι θα αποφέρουν σειρά συμφωνιών.
Ρεπορτάζ: Δέσποινα Κρητικού
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More