Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 100+1 χρόνια γιορτάζει η κατασκήνωση της ΧΑΝ στο Πήλιο – Οι καταστροφές από τον «Daniel» αποκαταστάθηκαν κατά 90%

Τα 100 συν 1 Χρόνια συμπληρώνει φέτος η κατασκήνωση της ΧΑΝ στο Πήλιο. Οι κατασκηνωτές όλα αυτά τα χρόνια δεν άφησαν τη φλόγα να σβήσει. Επέστρεψαν, γιορτάζουν και συνεχίζουν την παράδοση των χρόνων αυτών.

Μια παράσταση αφηγείται με σκωπτικό τρόπο τα 100 συν 1 Χρόνια της κατασκήνωσης ΧΑΝ στο Πήλιο. Οι κατασκηνωτές της ΧΑΝ Πηλίου, όλα αυτά τα χρόνια δεν άφησαν την φλόγα να σβήσει.  Επέστρεψαν και συνεχίζουν την παράδοση.

Αντιμετώπισαν τις δυσκολίες, ξεπέρασαν τις αντιξοότητες, κινητοποιήθηκαν και ξαναέφτιαξαν την κατασκήνωση. Οι καταστροφές της καταιγίδας Daniel αποκαταστάθηκαν κατά 90%.

Όλοι μαζί, μικροί – μεγάλοι, παλιοί και νέοι κατασκηνωτές, φίλοι, ήταν εκεί για να γιορτάσουν τα 100 και πλέον χρόνια της αγαπημένης τους κατασκήνωσης.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More