Σωτήρης Ευαγγέλου: Ένας θαυμαστής της Ελληνικής κουζίνας που την έβαλε στα πεντάστερα ξενοδοχεία

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, είναι ο πρωτοπόρος σεφ που έβαλε σε πεντάστερα ξενοδοχεία την Ελληνική κουζίνα.
Ο ίδιος δηλώνει θαυμαστής και υποστηρικτής της Ελληνικής Κουζίνας, στην οποία έχει προσθέσει τις δικές του πινελιές, κάνοντάς την ακόμη πιο δημιουργική και πρωτοποριακή.
Συμβουλεύοντας τους νέους μάγειρες, τονίζει ότι “διάνοια γίνεσαι μέσα από την σκληρή δουλειά, δεν φτάνει το ταλέντο”, ενώ σε ό,τι αφορά το αγαπημένο του φαγητό, είπε ότι “του αρέσουν όλα και ότι “αυτό που προέχει στα πιάτα είναι τα καλά υλικά.”
Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More