Τρίτη, 4 Μαρτίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Σάμο για θέματα μετανάστευσης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

received_3662730777358577

Την Σάμο θα επισκεφτεί ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενος από τον γ.γ.. Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μάνο Λογοθέτη και τον γ.γ. Αιτούντων Άσυλο Δημήτρη Γλυμή.

Ο υπουργός κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του στο νησί θα επισκεφτεί πρώτα το γραφείο του Βουλευτή, όπου θα έχει συνομιλία με τον καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ευάγγελο Καπλαντζή.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα πρώτα, στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη, Ελισαίο Μαυρατζώτη και τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους.

Ακολούθως, θα συναντήσει στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου τον Δήμαρχο, Πάρη Παπαγεωργίου.

Αργότερα θα δει τον Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, κ.κ. Ευσέβιο ενώ αμέσως μετά θα συναντήσει το προσωπικό του Λ.Σ. Το μεσημέρι θα κατευθυνθεί στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη Ζερβού, προκειμένου να δει και να επιθεωρήσει τον χώρο, καθώς υπάρχει υπερπληθυσμός που δυσχεραίνει το έργο των εργαζομένων και γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία της.

Τέλος, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου, εκτός της Δομής, σε τοπικά Μ.Μ.Ε.

Ο Υπουργός και οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου θα αναχωρήσουν το απόγευμα της Τρίτης για την Αθήνα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More