Σουφλί: Ξεκίνησε ο τρύγος στους αμπελώνες της περιοχής
“Περίπου είκοσι άτομα εργάζονται καθημερινά στη συλλογή των σταφυλιών τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται στο εργοστάσιο όπου και συλλέγεται ο μούστος”, δήλωσε ο οινοποιός Γιάννης Μπέλλας. “Δυστυχώς φέτος η παραγωγή έχει πάει πάρα πολύ άσχημα. Η πτώση που υπολογίζουμε είναι στο 40% λόγω της κλιματικής αλλαγής”, πρόσθεσε. “Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι το Μοσχάτο Αμβούργου, η Μαλαγουζιά, το Ασύρτικο, Ροδίτης αλλά και τοπικές και γαλλικές ποικιλίες”, επισήμανε ο κ. Μπέλλας.
Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
Ρεπορτάζ Δ. Σταματάκης
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More