Σέρρες: Δυναμικό παρών των συνταξιούχων σε συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης

Συνταξιούχοι από τις Σέρρες και από τους Νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής και Πιερίας έδωσαν δυναμικό παρών στο Πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο κέντρο της πόλης των Σερρών.
Οι συνταξιούχοι, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τελικό προορισμό το Διοικητήριο όπου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.


Οι «απόμαχοι της ζωής» μέσα και από αυτήν την κινητοποίηση, έχουν προηγηθεί ανάλογες και σε άλλες πόλεις της χώρας και με σύνθημα «Φτάνει πια στην εξαθλίωση», χαρακτηρίζοντας «εχθρική» την πολιτική της κυβέρνησης, απαίτησαν αύξηση των συντάξεων, καταβολή αναδρομικών 13ης και 14ης σύνταξης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στελέχωση όλων των δημόσιων δομών υγείας και λήψη δραστικών μέτρων για να αντιμετωπισθεί η ακρίβεια των προϊόντων και των ειδών πρώτης ανάγκης.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More