Σέρρες: Ένα κεράκι στη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών
Με ένα κεράκι τίμησαν τη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών τα μέλη του Δικηγορικού συλλόγου και του Εργατικού κέντρου των Σερρών στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν το απόγευμα στο κέντρο της πόλης των Σερρών.
Οι δικηγόροι και τα μέλη του Εργατικού κέντρου συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών κι ένωσαν τις φωνές τους στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα των Τεμπών απαιτώντας: «Να λειτουργήσει το κράτος δικαίου, να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη ή συμψηφισμός και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται».
Όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση κατευθύνθηκαν προς το Δικαστικό μέγαρο Σερρών, όπου εκεί, μπροστά από τη μαρμάρινη προτομή του Αναστασίου Πολυζωΐδη, άναψαν από ένα κεράκι στη μνήμη των 57 θυμάτων ζητώντας παράλληλα να γίνει διερεύνηση σε βάθος στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, να αποδοθούν οι ευθύνες, αλλά και να παρθούν όλα τα μέτρα έτσι ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More