Ρώμη: Εξερράγη βόμβα έξω από σπίτι δημοσιογράφου της RAI
Παραλίγο τραγωδία το βράδυ της Πέμπτης (16/10) στις 22:00 ώρα Ιταλίας, όταν στην πόλη Πομέτσια μόλις έξω από τη Ρώμη εξερράγη βόμβα η οποία κατέστρεψε το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Σιγκφρίντο Ρανούτσι και της κόρης του.
Η βόμβα, σύμφωνα με πληροφορίες με 1 κιλό εκρηκτικά, προκάλεσε ζημιές και σε μέρος της οικίας του δημοσιογράφου. Η κόρη του δημοσιογράφου βρισκόταν στο όχημα λίγα μόλις λεπτά πριν την έκρηξη.
Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό.
Συμπαράσταση Μελόνι για την έκρηξη προς εκφοβισμό του δημοσιογράφου
Η Πρωθυπουργός Τζιόρτζια Μελόνι εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της προς τον δημοσιογράφο Σιγκφρίντο Ρανούτσι και την πιο έντονη καταδίκη της για τη σοβαρή πράξη εκφοβισμού που υπέστη. «Η ελευθερία και η ανεξαρτησία της ενημέρωσης είναι αξίες που δεν μπορούν να παραβλεφθούν στις δημοκρατίες μας και τις οποίες θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε» δήλωσε.
Ιταλία: Κρίστιαν Μαυρής
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More