Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ροδόπη: Ογδόντα τρεις επιχειρήσεις στον χώρο της ένδυσης- υπόδησης προσδοκούν μεγαλύτερα κέρδη το Πάσχα

Ογδόντα τρεις επιχειρήσεις στον χώρο της ένδυσης- υπόδησης -εκατόν πενήντα συνολικά οικογένειες- βλέπουν με ικανοποίηση τα έσοδά τους να αυξάνονται την περίοδο του Πάσχα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Σωματείου τους.

Μεγάλη Τρίτη σήμερα και το ταμείο των καταστηματαρχών προσδοκά το δώρο της νονάς να αφήσει θετικό αποτύπωμα, όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Οι πωλήσεις κατά τη διάρκεια της Πασχαλινής περιόδου εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες πάντα τόσο στο χώρο της ένδυσης όσο και στο χώρο της υπόδησης. «Τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά» δήλωσε στο www.ertnews.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ένδυσης Υπόδησης Γιώργος Κασσάπης.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η αγορά της Κομοτηνής είναι μια από τις καλύτερες επαρχιακές αγορές της Βορείου Ελλάδος. «Έχουμε πληθώρα προϊόντων, επάρκεια, ποιότητα και καλές τιμές» δήλωσε. Όσον αφορά στην ταυτότητα των επιχειρήσεων του χώρου; Παλιοί ελεύθεροι επαγγελματίες, που παραδίδουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους μετά τη συνταξιοδότησή τους στους συνεχιστές τους ή νέοι και νέες, που κάνουν το δικό τους ξεκίνημα σ’ έναν χώρο, που όπως λέει «κάθε μέρα θα είναι και διαφορετική».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More