«Παραμύθια από τις 4 γωνιές του κόσμου»- Παράσταση αφήγησης στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
Παράσταση αφήγησης με τίτλο «Παραμύθια από τις 4 γωνιές του κόσμου» διοργανώνει την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025 το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Action Art.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Παιδική Βιβλιοθήκη (Γ. Βαφόπουλου 3-5), στις 18:00, με αφηγήτρια τη Ροδάνθη Δημητρέση και τα μέλη του εργαστηρίου αφήγησης της Action Art Μαρία Κουρκουνάσιου, Μαίρη Πλαστήρα, Ηλέκτρα Βαλκάνου και Κατερίνα Γαλεγαλίδου.
Η δράση, η οποία απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας πέντε ετών και άνω, είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2313.318699 και g.karypidou@thessaloniki.gr. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More