Παραμονή στη Γ’ Εθνική για Θεσπρωτό και Άρη Φιλιατών παρά τις ήττες στην τελευταία αγωνιστική
Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Θεσπρωτός στην Κατερίνη από τον Πιερικό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο γκολ του Σεχολάρι στο 5ο και 11ο λεπτό, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κέρι στο 84′.
Ο Θεσπρωτός, που είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, κατέλαβε την 5η θέση με 54 βαθμούς και ετοιμάζεται για τον τελικό του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Ν.Σ την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.
Στους Φιλιάτες, ο Άρης ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ζάκυνθο με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11’, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Φερεντίνο στο 24’, όμως στο 90’ ο Ιβάν Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Παρά την ήττα, η νεοφώτιστη ομάδα των Φιλιατών εξασφάλισε την παραμονή της, ολοκληρώνοντας τη σεζόν στη 10η θέση με 50 βαθμούς.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More