Παγωτό με βουβαλίσιο γάλα από τη λίμνη Κερκίνη
Το παγωτό με βουβαλίσιο γάλα από τη λίμνη Κερκίνη αποτελεί ένα γλυκό-σήμα κατατεθέν του νομού Σερρών.
Όπως τονίζει ο ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στην Κοίμηση Σερρών, Γιάννης Δάγκας το συγκεκριμένο παγωτό είναι περιζήτητο και πιστεύει πως το επόμενο διάστημα μπορεί να βγει κι εκτός των συνόρων του νομού.
«Η γεύση του παγωτού αυτού είναι πολύ έντονη κι αν φας μία φορά, θα θέλεις σίγουρα να ξαναφάς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Δάγκας, ο οποίος έδειξε στην κάμερα της ΕΡΤ3 και της εκπομπής «Περίμετρος» τον τρόπο, που βγαίνει από τη μηχανή το φρέσκο παγωτό.
Να σημειωθεί ότι το βουβαλίσιο γάλα περιέχει βιταμίνη Α, Ω3, Ω6, περισσότερο ασβέστιο και πρωτεΐνες από το αγελαδινό και λιγότερη χοληστερόλη.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More