Σάββατο, 1 Μαρτίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νοσοκομείο Χανίων: Ξεκινάει η επέκταση και ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

NOSOKOMEIO-XANION-EPEIGONTA

Την έναρξη των εργασιών για την ανακαίνιση και επέκταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Αγ. Γεώργιος», συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, επικύρωσε η υπογραφή των σχετικών συμβάσεων στο Υπουργείο Υγείας.

Αντικείμενο του έργου είναι η ανακαίνιση του υφισταμένου κτίριου του ΤΕΠ, επιφάνειας 686,00 m2 και η επέκτασή του κατά́ περίπου 1.026,07 m2. Στο έργο περιλαμβάνεται επίσης η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου επιφάνειας περίπου 2.000,00 m2. Τον διαγωνισμό για το έργο ωρίμασε και διενήργησε η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) του Υπερταμείου/Growthfund, με αναθέτουσα αρχή την 7η Υγειονομική Περιφέρεια του Υπουργείου Υγείας.

Τις συμβάσεις υπέγραψαν ο Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Νεκτάριος Παπαβασιλείου και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρίας «LYDAKIS Construction Co. A.E.»παρουσία του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και στελεχών της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) του Υπερταμείου/Growthfund.

Στόχος πάντως, καθώς και διαρκές αίτημα της τοπικής διοίκησης του Νοσοκομείου, είναι η επαρκής και αποτελεσματική στελέχωση και του συγκεκριμένου τμήματος με το απαραίτητο προσωπικό ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες της δημόσιας υγείας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More