Νετανιάχου: Ισραηλινή επίθεση κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο της Συρίας – Δέσμευση για προστασία των Δρούζων
Το Ισραήλ πραγματοποίησε επίθεση σε στόχο κοντά στο προεδρικό μέγαρο στη Συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό, δήλωσε νωρίς την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επαναλαμβάνοντας τον όρκο του να προστατεύσει τα μέλη της κοινότητας των Δρούζων.
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που το Ισραήλ επιτίθεται στη Συρία μέσα σε μόλις ημέρες, τηρώντας την υπόσχεσή του να υπερασπιστεί τη μειονοτική ομάδα.
«Αυτή είναι μια ξεκάθαρη προειδοποίηση προς το συριακό καθεστώς: Δεν θα επιτρέψουμε την ανάπτυξη συριακών δυνάμεων νότια της Δαμασκού ή οποιαδήποτε απειλή για την κοινότητα των Δρούζων», ανέφερε ο Νετανιάχου σε κοινή δήλωση με τον υπουργό Άμυνας Ισραήλ Κατζ.
Πηγή: Reuters
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More