Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός 98χρονος στο σπίτι του στα Εξάρχεια: Δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια από την ιατροδικαστική εξέταση – Η κόρη του ισχυρίστηκε ότι τον σκότωσε

astynomia

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας για τον θάνατο ενός 98χρονου μέσα στο σπίτι του, επί της οδού Ιπποκράτους στα Εξάρχεια. Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια, καθώς, νωρίτερα η 74χρονη κόρη του, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κάλεσε την θεία της και την ενημέρωσε πως η ίδια σκότωσε τον πατέρα της.

Εκείνη με την σειρά της κάλεσε την Αστυνομία, άντρες της οποίας εντόπισαν τον άντρα νεκρό στην κρεβατοκάμαρά του, όμως το σώμα του δεν έφερε κάποιο εμφανές τραύμα και γι’ αυτό κλήθηκε ιατροδικαστής στο σημείο, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου ενώ η κόρη του αναμένεται να εξεταστεί ψυχιατρικά.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης, Zώης Κακκαβάς

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More