Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα μεγάλη ζημιά στο δίκτυο ύδρευσης από το έργο των οπτικών ινών στην Σπυρίδη

20250729-090400

Πονοκέφαλο αποτελούν για τη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ οι καθημερινές ζημιές που προκαλούν στα δίκτυα της ύδρευσης οι εργολάβοι των οπτικών ινών. Σήμερα μεγάλη βλάβη σημειώθηκε στην οδό Σπυρίδη μεταξύ Γαζή και Γαλλίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της επιχείρησης.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, έσπευσε στο σημείο με συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ για την αποκατάσταση της βλάβης εκφράζοντας την έντονη δυσφορία του: “Σε μια εποχή που δίνουμε μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσουμε την επάρκεια του νερού έρχεται το έργο των οπτικών ινών να μας επιβαρύνει με καθημερινές ζημιές με συνέπεια την απώλεια σημαντικών ποσοτήτων νερού και την δημιουργία προβλημάτων στην ομαλή υδροδότηση και μαλιστα σε συνθήκες καύσωνα.

Επίσης, απασχολείται προσωπικό της ΔΕΥΑΜΒ για την αποκατάσταση αυτών των ζημιών” επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και συνέχισε λέγοντας “παρότι μέχρι σήμερα αποφύγαμε τη λήψη διοικητικών μέτρων σε βάρος των εταιριών η επαναληψιμότητα του φαινομένου μας αναγκάζει να καταφύγουμε και σε αυτό”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More