Νέα αυτοσχέδια χωματερή στον Εύοσμο

Μία νέα αυτοσχέδια χωματερή σε χώρο πάνω από τον περιφερειακό στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη έχουν δημιουργήσει ασυνείδητοι πολίτες.
Η περιοχή έχει μετατραπεί σε ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο. Οι επιτήδειοι ανακάλυψαν πρόσφατα τον συγκεκριμένο χώρο και μέσα σε λίγες ημέρες τον μετέτρεψαν σε έναν ακόμα σημείο απόθεσης ογκωδών απορριμμάτων.
Αυτοκίνητα γεμάτα με υλικά ανακαινίσεων καταφθάνουν σε απομακρυσμένα σημεία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και πετούν τα ογκώδη όπου βρουν, κλείνοντας ακόμα και την πρόσβαση σε περιουσίες.
Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με τη Δημοτική Αστυνομία πραγματοποιεί διαρκείς περιπολίες τις νυχτερινές ώρες, αναζητώντας τους ασυνείδητους πολίτες, που μολύνουν το περιβάλλον.
Ρεπορτάζ: Δέσποινα Κρητικού
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More