Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπλόκο Μαλγάρων: Έκλεισε ξανά το ρεύμα προς Αθήνα- Κλείνει τη Δευτέρα η εθνική οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα

Έκλεισε ξανά το ρεύμα εξόδου από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα στο μπλόκο στα διόδια των Μαλγάρων και οι οδηγοί σε συνεννόηση με την Τροχαία, κατευθύνονται στην παράκαμψη μέσω Χαλάστρας. Ο δρόμος ήταν ανοιχτός στις γιορτές των Χριστουγέννων και στα δύο ρεύματα, ωστόσο από σήμερα και επ’ αόριστον κλείνει και πάλι ολοκληρωτικά το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη για την ώρα παραμένει ανοιχτό.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, η συνέλευση των αγροτών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα συνεδριάζουν για να αποφασίσουν αν θα εντείνουν ή όχι τις κινητοποιήσεις τους. Σύμφωνα με τους ίδιους, στόχος είναι να προσπαθήσουν να κλείσουν τον κόμβο του αεροδρομίου, κάτι που όμως δεν θα το επιτρέψει η αστυνομία.

Λίγο μετά τις 12μμ οι αγρότες του Κιλκίς έκλεισαν τα έκλεισαν τα σύνορα των Ευζώνων και την είσοδο και την έξοδο στη Χώρα και θα μείνουν κλειστά τα σύνορα μέχρι τις 4. Στη συνέχεια θα ανοίξουν και θα ξανακλείσουν στις 6 με 10 το βράδυ και θα μείνουν ανοικτά όλο το βράδυ. Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και αύριο, σύμφωνα με τους αγρότες, ενώ το Τελωνείο του Προμαχώνα έκλεισε επ’ αόριστον για τα φορτηγά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξε για λίγο ένταση μεταξύ των αγροτών και ενός οδηγού από τη Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο και να περάσει στη χώρα. Τελικά επικράτησε η λογική και λίγο νωρίτερα από αυτό το συμβάν υπήρξε για μερικά λεπτά ένταση με μία οδηγό, η οποία προσπάθησε να βγει από τη χώρα την ώρα του μπλόκου. Η οδηγός μίλησε με άσχημο τρόπο προς τους αγρότες, λέγοντας ότι δεν την αφήνουν να πάει να βάλει βενζίνη στη γειτονική χώρα και να γυρίσει.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΡΗΣ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More