Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαίνεται φωτιά στη Θάσο

fwtia-evia

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Γλυκάδι Θάσου. Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Λιμένα, πάνω από την παραλία Γλυκάδι.

Σο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ μεταβάινουν από την Κεραμωτή Καβάλας 34 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 7ης ΕΜΟΔΕ και 6 οχήματα.

Συνδρομή υπάρχει από μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ο δήμαρχος του νησιού έχει ζητήσει να διακοπεί η κυκλοφορία από το λιμένα προς τον Πρίνο, να μην κινείται κανείς προς τα εκεί, καθώς επιβάλλεται ο δρόμος να είναι άδειος, προκειμένου μηχανήματα και πυροσβεστικά οχήματα να ενεργούν απρόσκοπτα.

Μιλώντας στο ΕΡΤΝews, o αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κώστας Βενετίδης, η φωτιά ξέσπασε σε περιοχή κοντά στον Λιμένα, την πρωτρύουσα πέρασε τον δρόμο και κατευθύνεται βόρεια.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Τασούλα Κρητικού

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More