Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Αθηνών – Κορίνθου

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον δρόμο Αθηνών – Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Το ανακοίνωσε αυτό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Πελοποννήσου. Οι εργασίες θα γίνουν σε διάφορα τμήματα του νέου αυτοκινητοδρόμου. Πιο συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αφορούν τις χλμ. θέσεις 74 + 200 και 76 + 550. Θα γίνουν το διάστημα από τις 3 Νοεμβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2025.
Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κόρινθο
Α ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός, καθ’όλο το 24ωρο, της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της λωρίδας έκτακτης Ανάγκης, από τη χ.θ. 74+400 έως τη χ.θ. 75+700. Κάθε Παρασκευή, στη μία το μεσημέρι, θα γίνεται άρση της προσωρινής ρύθμισης κυκλοφορίας και θα αποδίδεται ο αυτοκινητόδρομος στην κυκλοφορία με πλήρη διατομή.
Β ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός, καθ’όλο το 24ωρο, της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από τη χ.θ. 74+200 έως τη χ.θ. 76+300. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, θα γίνεται άρση της προσωρινής ρύθμισης κυκλοφορίας και θα αποδίδεται ο αυτοκινητόδρομος στην κυκλοφορία με πλήρη διατομή.
Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα
Α ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός, καθ’όλο το 24ωρο, της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, από τη χ.θ. 76+300 έως τη χ.θ.
75+400. Κάθε Σάββατο στις 4 το απόγευμα, θα γίνεται άρση της προσωρινής ρύθμισης κυκλοφορίας και θα αποδίδεται ο αυτοκινητόδρομος στην κυκλοφορία με πλήρη διατομή.
Β ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός, καθ’όλο το 24ωρο, της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από τη χ.θ. 76+550 έως τη χ.θ. 75+200. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, θα γίνεται άρση της προσωρινής ρύθμισης κυκλοφορίας και θα αποδίδεται ο αυτοκινητόδρομος στην κυκλοφορία με πλήρη διατομή.
Κάθε φάση εργασιών, είναι ανεξάρτητη η μία απ’ την άλλη και θα εφαρμόζεται μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων, θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More