Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ΑΠΘ Πεπραγμένα μιας 20ετίας»-Επετειακή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσής της, η Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου διοργανώνει επετειακή εκδήλωση με τίτλο «Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ΑΠΘ Πεπραγμένα μιας 20ετίας», την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ιστορική αναδρομή της πορείας της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής, από την έναρξη της λειτουργίας της έως και σήμερα και θα παρουσιαστούν οι διακρίσεις και τα επιτεύγματα που κατέκτησε η κλινική το διάστημα αυτό.

Θα ακολουθήσουν διαλέξεις σχετικά με τις σύγχρονες πρακτικές που εφαρμόζονται στην Πλαστική Χειρουργική από καθηγητές και επιστημονικούς συνεργάτες του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση είναι καλεσμένα παλιά και νέα μέλη της Κλινικής, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μεταφέρουν εμπειρίες κατά το τέλος της εκδήλωσης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More