“Καλιφόρνια Ντρίμιν, 20 χρόνια μετά”: Ένα σαρκαστικό σχόλιο για την κρίση που δεν τελειώνει ποτέ
Το έργο “Καλιφόρνια Ντρίμιν, 20 χρόνια μετά“, παρουσιάζεται από τις 14 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο “Αυλαία“, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για ένα σαρκαστικό ταξίδι στη γενιά που δεν σταματά ποτέ να ονειρεύεται, μέσα από τη ματιά του Σταύρου Καραγιάννη, όπως τόνισε η ηθοποιός κα Λένα Δροσάκη που υποδύεται τη Βουβού, ένα “αιώνιο” κορίτσι που αγαπάει αληθινά και στηρίζει ό,τι της πουν.
Σύμφωνα με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, “δύο δεκαετίες μετά, συναντάμε τους τέσσερις αγαπημένους εικοσάρηδες, Ντίνο, Άρη, Βουβού και Κική, που πλέον έχουν σαρανταρίσει αλλά παραμένουν εισοσάρηδες στην καρδιά, να ονειρεύονται για μία ακόμη φορά, τη μαγική αυτή ευκαιρία, να πιάσουν την καλή και να βρεθούν στη δική τους Καλιφόρνια, τη δική τους γη της Επαγγελίας, όπως και ο καθένας από εμάς έχει τη δική του Καλιφόρνια. Οι πρωταγωνιστές αυτό που έλεγαν στα νιάτα τους, που ήθελαν λίγο να ζήσουν το όνειρό τους, θέλουν να το ξαναβρούν κάπου, να συναντηθούν και πάλι όλοι μαζί.”
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More