Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: 48χρονος οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Οι έλεγχοι της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τις ημέρες των γιορτών. Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν συστηματικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2025 στην περιοχή του Ευόσμου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα:

– Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες και οδηγούσε χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

-Συνελήφθη επίσης 30χρονη ημεδαπή, η οποία οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

-Τέλος, 21χρονη αλλοδαπή εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλης και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Η Ελληνική Αστυνομία υπογραμμίζει ότι οι στοχευμένοι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλονίκη, με βασικό στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη συμμόρφωση των οδηγών με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More