Θεσσαλονίκη: Νέες γεύσεις σε βασιλόπιτες και τσουρέκια
Την τιμητική τους έχουν τσουρέκια και βασιλόπιτες αυτές τις γιορτινές ημέρες και στη Θεσσαλονίκη τα ζαχαροπλαστεία δοκιμάζουν και νέες ιδέες για να προσελκύσουν τους καταναλωτές. Όπως εξηγεί η Πέπη Μπέζα, ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου, οι νέες γεύσεις είναι cupcakes με φλουρί, βασιλόπιτες με σοκολάτα αλλά και με γεύση μελομακάρονο που φέτος έχουν ιδιαίτερη ζήτηση. ¨Όλα είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με πολλή μεράκι ενώ οι τιμές είναι αυξημένες λόγω των ακριβών πρώτων υλών, προσθέτει η κα Μπέζα.
Ρεπορτάζ Λία Χριστάρα
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More