Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ηλέκτρα» με την υπογραφή του Δημήτρη Τάρλοου στην Επίδαυρο – Τι είπαν οι συντελεστές στο ΕΡΤΝews

stigmiotypo-othonis-2025-06-15-213223

Λίγο πριν η «Ηλέκτρα», παρουσιαστεί στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στις 4 και 5 Ιουλίου,ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τάρλοου και οι πρωταγωνιστές, μίλησαν στο ΕΡΤNews και την εκπομπή Update με τον Κώστα Λασκαράτο.

Η «παράσταση είναι βασισμένη σε όνειρο, όπου τα πράγματα συμβαίνουν χωρίς ακριβώς να ξέρουμε γιατί», είπε ο σκηνοθέτης πριν αποκαλύψει ότι ο θάνατος της μητέρας του τον ώθησε καθοριστικά.

Η Λουκία Μιχαλοπούλου, που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, απάντησε στην ερώτηση τι τη συνδέει με την « Ηλέκτρα»: «Ατελείωτο πένθος αλλά και πίστη. Να πιστεύεις μέχρι θανάτου είναι πολύ σπουδαίο μάθημα», είπε.

Ο Αναστάσης Ροϊλός ως Ορέστης, η Ιωάννα Παππά ως Κλυταιμνήστρα μίλησαν επίσης για τη σύνδεση της αρχαίας τραγωδίας στο σήμερα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More