Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου
Από τη Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης από την Παρασκευή 7 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου.
Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν:
Ανύψωση φρεατίων του δικτύου Αποχέτευσης της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. που βρίσκονται επί της δεξιάς λωρίδας της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (κόμβος Κ13) έως τη διασταύρωση με την δημοτική οδό Χαρ. Τρικούπη (Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 7 Απριλίου έως και το Σάββατο 8 Απριλίου 2023.
Καθαρισμός ερείσματος από φερτές ύλες και φρεατίων υδροσυλλογής εκατέρωθεν της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Αντύπα έως τη διασταύρωση με την 16η Ε.Ο. “Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου” (διασταύρωση “Πράσινα Φανάρια”) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023.
Όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Πηγή: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More