Δωρεάν για το 2025 η χρήση των δημοτικών αθλητικών χώρων της Τρίπολης
“Σύντομα θα προχωρήσουμε σε δημιουργία εξωτερικών γηπέδων καλαθόσφαιρας και πετοσφαίρισης στους χώρους γύρω από το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης. Θα γίνουν όμορφες εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών, μέσω δωρεάς“.
Αυτό τόνισε ο αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιας στα θέματα αθλητικών εγκαταστάσεων, Γιώργος Λαγός, μιλώντας στην ΕΡΤ Τρίπολης και στην εκπομπή ”Ανοιχτή Γραμμή”. “Το θέμα πέρασε από την δημοτική επιτροπή. Υπάρχει μία δωρεά εταιρείας και σύντομα θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Οι υπηρεσίες του δήμου, προχωρούν στην ολοκλήρωση της μελέτης και άμεσα πρόκειται να ξεκινήσει και η κατασκευή των γηπέδων αυτών” πρόσθεσε.
Ο Γιώργος Λαγός, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν το ΔΑΚ Τρίπολης. Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Η θέρμανση στο κλειστό γυμναστήριο δουλεύει κανονικά. Είναι αυτοματοποιημένη. Απομένει και ένας τεχνικός έλεγχος να γίνει εκεί. Έχουμε παραγγείλει και νέες πόρτες για τους χώρους του συστήματος θέρμανσης. Προχωράμε και στις επεμβάσεις στον τομέα των υδραυλικών υποδομών του γυμναστηρίου. Προχωρά η μελέτη, ώστε να υπάρξει και εκεί νέα παρέμβαση“.
Στο δημοτικό συμβούλιο πρόσφατα εγκρίθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με τη χρήση των ανοιχτών γηπέδων αντισφαίρισης.
Ο Γιώργος Λαγός τόνισε ακόμα τα εξής: “Προχωρήσαμε σε μία τελική ρύθμιση του τρόπου και των προϋποθέσεων λειτουργίας των γηπέδων τένις. Ένα γήπεδο, κατά προτεραιότητα, θα μπορεί να χρησιμοποιείται από τους πολίτες, κατόπιν αιτήματος και συνεννόησης. Είχαν λήξει όλες οι συμφωνίες παραχώρησης. Η ΑΕΚ Τρίπολης, που δραστηριοποιείται στους χώρους αυτούς, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα γήπεδα, γιατί πρέπει να έχει από εμάς παραχωρητήριο, για μπορεί και αυτή να είναι αναγνωρισμένη απ’ την Ομοσπονδία της και απ’ τη ΓΓΑ. Για το 2025, έχουμε αποφασίσει η χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων να είναι δωρεάν για όλα τα σωματεία. Τα γήπεδα του δήμου θα είναι δωρεάν για όλους τους συλλόγους, αφού πρώτα προχωρήσουν σε κάποιες απαραίτητες διαδικασίες. Θα δούμε στο μέλλον εάν αυτή η δωρεάν χρήση, συνεχίσει να υφίσταται“.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More