Δημοσιεύτηκε η διακήρυξη για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης
Αναρτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού στη διαδικτυακή πύλη ηλεκτρονικών δημόσιων συμβάσεων και καταχωρήθηκε στην ΕΑΔΗΣΥ η διακήρυξη της ανοιχτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης αναφορικά με το έργο της κατασκευής του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα, από οικονομική άποψη, προσφορά, σύμφωνα με τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής (άρθρο 86 Ν. 4412/2016).
Στην περίληψη διακήρυξης αναφέρεται ως εκτιμώμενη αξία, χωρίς ΦΠΑ, το ποσό των 24,6 εκατ. ευρώ.
Εκτιμώμενη διάρκεια της σύμβασης είναι οι 40 μήνες και προθεσμία παραλαβής των προσφορών η 26η Μαίου. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 29 Μαίου.
Η περίληψη της διακήρυξης υπογράφεται από τον προιστάμενο της ΔΜΕΕΜΠΚ Κώστα Φρισήρα.
Ήδη, στάλθηκε για δημοσίευση στην υπηρεσία εκδόσεων της Ευρωπαικής Ένωσης και η προκήρυξη της σύμβασης.
Πλέον, οι ενδιαφερόμενοι περιμένουν να κυλήσει ομαλά αυτή η διαδικασία, ώστε να βγει, αρχικά, ο προσωρινός ανάδοχος.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More