Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δίπλα στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας ο Ιλκάι Γκιντογκάν

Δίπλα στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας βρίσκεται ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκιντογκάν, μετά τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής 17.000 ζωές.

Ο διεθνής με την Εθνική Γερμανίας -που είναι όμως γεννημένος στην Τουρκία από Τούρκους γονείς- κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη στη γειτονική χώρα μετά το σεισμό 7,8 ρίχτερ που κατεδάφισε πολλά κτήρια και άφησε πολλά νοικοκυριά στον δρόμο.

Σύμφωνα με την BILD, ο πατέρας του Γκιντογκάν βρίσκεται από την πρώτη μέρα και βοηθάει με τις μεταφορές των ανθρώπων σε ό,τι χρειάζονται. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, παίρνοντας παράδειγμα από την βοήθεια που έστειλε σε Τουρκία και Συρία ο Λιονέλ Μέσι, έχει στείλει ήδη δύο φορτηγά γεμάτα ψωμί και τρόφιμα στην Τουρκία, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο θα συνεχίζει να κάνει ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε:

«Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πάρα πολύ απασχολημένοι με ό,τι έχει συμβεί. Οι σκέψεις μας είναι με όλους αυτούς που «χτυπήθηκαν» από τον σεισμό. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι τώρα, οι συνάνθρωποί μας χρειάζονται την βοήθειά μας.

Μαζεύουμε φαγητό, υλικά αγαθά, ρούχα, κουβέρτες, ό,τι μπορεί να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους.

Θα τα στείλουμε όλα στην Τουρκία με αεροπλάνο, μέσω συνεννόησης με την Τούρκικη πρεσβεία στο Λονδίνο».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More