Γάζα: Tουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινές επιδρομές, ενώ ο Χάκαμπι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Ισραήλ ως πρεσβευτής των ΗΠΑ
Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε όλη τη Γάζα είχαν ως συνέπει να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 25 άνθρωποι την Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, δήλωσαν εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, καθώς ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στο Ισραήλ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην Ιερουσαλήμ.
Μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται 15 άνθρωποι που σκοτώθηκαν σε τρεις επιδρομές στη νότια πόλη Χαν Γιουνίς, σύμφωνα με το νοσοκομείο Νάσερ, το οποίο παρέλαβε τις σορούς. Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Τζαμπαλίγια, εκ των οποίων οκτώ μέα την ίδια τους την οικία, σύμφωνα με το νοσοκομείο της Ινδονησίας, όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί.
Τα πλήγματα σημειώθηκαν μία ημέρα μετά τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ συνέχισε τις επιθέσεις, πιέζοντας τη Χαμάς να αφοπλιστεί και να επιστρέψει τους ομήρους που πήρε τον Οκτώβριο του 2023.
Πηγή: Associated Press
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More