Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αργολίδα: Νίκησε 27 – 24 τα Βριλήσσια ο Διομήδης Άργους

eurokinissi

Για την 4η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης  Άργους επικράτησε στο κλειστό της Νέας Κίου, δύσκολα των Βριλησσίων με 27 – 24.

«Εφτάψυχος» ο Διομήδης, αφού παρά τα προβλήματα που προέκυψαν στον καταρτισμό του ρόστερ με αθλητές που δεν κατάφεραν να πάρουν ποτέ βίζα, αλλά και τις απουσίες των δύο βασικών του ίντερ Τσάκαλου και Ασβεστά, έφτασε σε μια σημαντική νίκη.

Οι «Λύκοι» έφτασαν τους 4 πόντους και ανέβηκαν στην 4η θέση σε ισοβαθμία με άλλες 3 ομάδες. Από την άλλη πλευρά οι περσινοί φιλαλίστ του Κυπέλλου παρέμειναν χωρίς πόντο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και συνολικά έχουν πλέον 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος με την πίεση να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και τα παιχνίδια με Δούκα και Ιωνικό να χαρακτηρίζονται τελικοί! 

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-4, 6-7, 10-9, 13-11, 15-14 (ημχ), 18-17, 22-18, 23-18, 24-19, 24-22, 27-24 

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Ζαραβίνας): Μαξίμοβιτς, Κωστούλας, Στεργίου 5, Τσέλιος, Τσαγκαρέλης, Ζάκι 1, Ασβεστάς, Ρουσσόπουλος, Τρούλος 15, Μπαρόσο 1, Βλαχοσπύρος, Χατζίδης 1, Ανδριανάκος, Κυριακίδης, Μηλιώτης, Μάρτινσεν 4 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Τούτσης): Γιασίν 2, Τζηράς 8, Γκρεγκουλόφσκι, Βόλινετς, Κολεζάκης 2, Μάλλιος 3, Μπραουδάκης, Αντωνιάδης, Μ. Στάθης 4, Κυριακόπουλος, Π. Στάθης 4, Μπάγιος, Γιάνους, Π. Στάθης 3, Τόμσον 1, Στεφανίτσης 1 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More