Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, 2025

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλεξανδρούπολη: Στον Ανακριτή ο ένας από τους 13 Τούρκους που συνελήφθησαν με 147 πιστόλια

police-line-peripoliko-it-3383454-jpg-e1714273709839

Ενώπιον του ανακριτή Αλεξανδρούπολης οδηγείται σήμερα ένας από τους 13 Τούρκους, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν μέσω Έβρου, 147 όπλα και γεμιστήρες. Αύριο και μεθαύριο απολογούνται οι υπόλοιποι συλληφθέντες ενώ η έρευνα εστιάζεται στα κινητά τους τηλέφωνα, και στον τελικό προορισμό των όπλων.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αντλιοστασίου Τυχερού με τους συλληφθέντες (7 άνδρες – 6 γυναίκες)  να έχουν στην κατοχή τους 147 πιστόλια 191 γεμιστήρες και πολλά εξαρτήματα και τμήματα οπλων. Πρόκειται για όπλα  Glock  και CZ  τα οποία κατασχέθηκαν.

Τα όπλα εκτιμάται, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ότι θα κατέληγαν σε μέλη συμμορίας συμπατριωτών τους, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προανακριτικά οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι ο ιδιοκτήτης της βάρκας τούς υπέδειξε άτομο στο οποίο επρόκειτο να παραδώσουν το φορτίο, το περιεχόμενο του οποίου – όπως ανέφεραν – δεν γνώριζαν.

Ρεπορτάζ: Δ. Σταματάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More