Έκλεισαν το τελωνείο του Προμαχώνα για τα φορτηγά οι αγρότες των Σερρών

Οι αγρότες στις Σέρρες αποφάσισαν, κατά τη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν πριν από λίγο, να κλείνουν καθημερινά και επ’ αόριστον τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα μόνο για τα φορτηγά.

Με τη λήξη της συνέλευσης προχώρησαν άμεσα στο κλείσιμο του τελωνείου, το οποίο αυτή τη στιγμή παραμένει κλειστό αποκλειστικά για τη διέλευση φορτηγών.
Στον Προμαχώνα, οι αγρότες έχουν διαμορφώσει σε μια πλατφόρμα χώρο για τη διανυκτέρευσή τους, ενώ ο Δήμος Σιντικής έχει διαθέσει μικρά ξύλινα σπιτάκια για τη στήριξή τους.


Σήμερα, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους αγρότες, μετέβησαν στο σημείο ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, καθώς και οι Δήμαρχοι Σιντικής Γιώργος Τάτσιος και Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More