Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύλληψη ενός άνδρα για διακίνηση ναρκωτικών από Σερραίους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

Ποσότητες ναρκωτικών «ξετρύπωσε» ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης  «Roxy» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια  καλά οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Συνελήφθη ένα άτομο  για διακίνηση ναρκωτικών  και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμα ενός ατόμου για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και 19 ατόμων για αγορά ναρκωτικών.

Αρχικά εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του , με τη συνδρομή του  «Roxy» βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 10 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 872,5 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 92,9 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και   6 φυσίγγια κρότου.

Παράλληλα βρέθηκε να κατέχει και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.065 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και  2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων, οι οποίες ήταν κρυμμένες στην αυλή της οικίας του.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμα ένας ημεδαπός άνδρας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 162,6 γραμμαρίων και 60 συσκευασίες καπνού, βάρους 50 γραμμαρίων η καθεμία, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι 2 άνδρες, κατά το τελευταίο δίμηνο, διέθεσαν ποσότητες ναρκωτικών έναντι χρηματικής αμοιβής σε – κατά περίπτωση – συνολικά 19 άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More